4.8 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългарияЛевски Лукойл измъкна успеха в контрола срещу Спартак

Левски Лукойл измъкна успеха в контрола срещу Спартак

1 точка раздели двата тима в първата им проверка

Левски Лукойл и Спартак Плевен премериха сили в контрола, която се игра в зала „Универсиада“ в София. Проверката бе първа и за двата отбора в подготовката им за новия сезон. Успехът от нея отиде за шампионите след драматичното 78:77.

За Левски Лукойл в игра се завърна капитанът Асен Великов, който пропусна повече от година, заради контузия. Първи минути за домакините изиграха и новопривлечените Цветомир Чернокожев и Станислав Ваклинов, както и Лъчезар Димитров.

Треньорът на Спартак Алексадър Дяковски не можеше да разчита на Димитър Маринчешки, но на паркета той използва новите си попълнения Божидар Аврамов, Симеон Илиев, Николай Стоянов и Коча Йовович.

За Левски Лукойл предстои участие в квалификацията за Шампионската лига. Първият съперник на столичани ще бъде Прометей, а срещата ще се играе на 14 септември от 18.30 ч. в „Арена Армеец“. Другите тимове, които ще пристигнат в София са Парма, Апоел Ейлат, Льо Ман и Опава.

Следващата контрола на Спартак Плевен пък ще бъде на 18 септември срещу Ямбол.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани