8.9 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългарияЛевски Лукойл – Академик Пловдив също не мина без санкции

Левски Лукойл – Академик Пловдив също не мина без санкции

Общо 400 лв. в глоби от срещата в София

Срещата от 3 кръг в НБЛ между Левски Лукойл и Академик Пловдив, изиграна на 25 октомври и спечелена от столичани със 108:84, също не мина без наказания. Дисциплинарно-административният съвет към лигата наложи две санкции на играч и треньор след двубоя.

Ето и какви са наказанията:

“ – Налага на Васил Бачев, състезател с №10 от отбора на БК Академик Пловдив, глоба в размер на 100 (сто) лева на основание чл.34, т.1 от ДАП на НБЛ, за техническо нарушение, отсъдено в среща №12 между отборите на БК Левски Лукойл и БК Академик Пловдив,  проведена на 25.10.2020 г.

На основание чл. 29 от ДАП на НБЛ, решението по т.1 не подлежи на обжалване.

-Налага на старши-треньора на БК Левски Лукойл – Константин Папазов – глоба в размер на 300 (триста) лева, на основание чл. 35, т. 3 от ДАП на НБЛ за отсъдено техническо нарушение в среща №12 между отборите на БК Левски-Лукойл и БК Академик Пловдив, проведена на 25.10.2020 г.

На основание чл. 27 от ДАП, решението подлежи на обжалване пред Арбитражната комисия на БФБ в едноседмичен срок от уведомяването за същото.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани