18.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоНБАЛеброн Джеймс: Tърпението ми е поставено на сериозно изпитание през този сезон...

Леброн Джеймс: Tърпението ми е поставено на сериозно изпитание през този сезон (видео)

Всичко това е тест, допълва крилото на Лейкърс

Лос Анджелис Лейкърс претърпяха ново поражение в НБА, този път от Минесота със 104:124 като гости. След двубоя лидерът на „езерняците“ Леброн Джеймс сподели, че търпението му е поставено на сериозно изпитание през този сезон. 

Търпението е важен фактор за мен през всеки сезон. И този не прави изключение. Тази година търпението ми е поставено на по-сериозно изпитание в сравнение с предишните няколко, защото с играта ни не всичко е наред и заради многото загуби“, каза Леброн Джеймс, който се отчете с 19 точки, 5 борби и 4 асистенции в двубоя срещу Минесота.

Всичко това е тест за търпението. Нещо, което изпробва способността на един играч да останe концентриран, да намери начин да подобри представянето си, да запази правилното отношение и да не се поддава на пораженчески настроения. Никога не бих си позволил да изпадам в такива състояния, дори когато загубя мач“, допълва 4-кратният шампион в НБА.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани