12.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоНБАЛеброн Джеймс: След края на кариерата ми ще си спомням за дуелите...

Леброн Джеймс: След края на кариерата ми ще си спомням за дуелите с Джими

Обичам съперничеството с Бътлър, допълва Краля

Лидерът на Лос Анджелис Лейкърс Леброн Джеймс се радва на възможността да се конкурира с Джими Бътлър за златото в НБА. Това сподели Краля пред медиите отвъд океана.

Обичам съперничеството с Джими Бътлър. Той е един от най-безкомпромисните играчи в нашата лига. Радвам се, че мога да се боря с него. Не знам още колко такива възможности ще имам”, заяви Леброн Джеймс.

След като приключи кариерата ми, ще си спомням дуелите си с него. Той винаги е готов да се конкурираме и това ще ми липсва много”, добави Леброн Джеймс, който излезе втори във вечната ранглиста по асистенции в плейофите на НБА, изпреварвайки легендата Джон Стоктън и вече има общо 1840. Лидер е Меджик Джонсън с общо 2346 завършващи подавания.

Сблъсък №4 от финалите в НБА между Леброн Джеймс и Джими Бътлър ще бъде утре сутрин в 4.00 ч. българско време. В момента Лейкърс водят с 2-1 победи в серията срещу Маями.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани