18.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългарияКУПА БЪЛГАРИЯ 2022: Васил Евтимов: Дадохме им страшно много лесни кошове

КУПА БЪЛГАРИЯ 2022: Васил Евтимов: Дадохме им страшно много лесни кошове

Момчетата вече си вярват, че могат и в този състав, каза още наставникът на Черноморец

Наказателните удари решиха всичко. 7/12 сме от фаул линията. Много оспорван мач накрая, но Георги Боянов изпусна от фаула, Евгени Хаджирусев също. Така че тези малки детайли решават мача. Имаме 50 борби, с 15 повече от Берое. Техните високи играчи са едни от най-добрите борци в лигата. Там ги лимитирахме. Дадохме им страшно много лесни кошове. От тази гледна точка трябваше да работим като роби, а те получаваха подаръци от наша страна“, коментира треньорът на Черноморец Васил Евтимов след загубата от Берое с 98:102 след продължение.

KУПА БЪЛГАРИЯ 2022: Берое мина през драма с продължение с Черноморец, но стигна до полуфинал

Искам да поздравя моите момчета. Това ни е един от най-хубавите мачове през годината. Мисля, че вече свикнахме, че ще играем без чужденци, тъй като американците нямат да бъдат тук. Момчетата вече си вярват, че могат и в този състав. Феноменален мач на Боянов отново, но и на Желев. Доволен съм от тяхното представяне„, добави наставникът на бургазлии.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани