11.5 C
София
вторник, април 23, 2024
НачалоБългарияКУПА БЪЛГАРИЯ 2021: Тони Дечев: Това е награда за труда на момчетата

КУПА БЪЛГАРИЯ 2021: Тони Дечев: Това е награда за труда на момчетата

Хората, които излизат от игра, не се сърдят, признава треньорът на Ямбол

За нас всеки мач е като финал. Бих определил тази победа като реванш за онзи финал от преди две години срещу Берое в Пловдив, когато бях начело на Лукойл Академик. Това е награда за труда на момчетата, който положиха в този момент. Поздравявам ги, радвам се, че стана един хубав мач. Най-хубавото е, че победихмe“, заяви пред Max Sport треньорът на Ямбол Тони Дечев, чийто тим се класира на полуфиналите за Купа България 2021.

Настроението, с което играхме в нападение, го загатнахме още на срещата с Черно море. Знаем, че Берое е един от отборите, който играе най-добра защита. Ние се представихме страхотно в офанзивен план срещу тях, което много ме радва. Хубавото е понякога да спечелиш даден мач с нападение. По-лесно е“, добави наставникът на Ямбол, който утре ще се изправи срещу Тити Папазов на полуфиналите. Двамата дълги години деляха една пейка начело на Левски.

Имаме резерви в защита. Не мисля, че нашият тим може да се надстрелва или да се надиграва със съперниците, които се класираха за полуфиналите. Трябва да се опитаме със същата енергия, колективизъм и по-добра защита да се противопоставим на Левски. Радвам се, че момчетата вече започнаха да приемат ролите, които имат в състава, защото в началото на сезона имах този проблем. Това много ме радва. Хората, които се включват от пейката, влизат с добра енергия. Хората, които излизат от игра, не се сърдят. Това е много важно в хода на един мач. Аз казах преди началото на турнира, че не искам да виждам отбор, който е дошъл просто на разходка в Панагюрище. Първата стъпка вече е направена. Нямаме много време да се подготвим, но се надявам това, което не се получи срещу Берое, да се получи срещу Левски“, завърши Тони Дечев.

КУПА БЪЛГАРИЯ 2021: Първи полуфинал за Ямбол от шест години насам

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани