12.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългарияКУПА БЪЛГАРИЯ 2021: Дарин Иванов: Биха ни най-вече заради играта под коша

КУПА БЪЛГАРИЯ 2021: Дарин Иванов: Биха ни най-вече заради играта под коша

Гоним по-предно класиране в първенството, което мисля, че е възможно, сподели гардът на Ямбол

Мисля, че на всички беше ясно, че Левски беше фаворит в този двубой. Излязохме с огромно желание. Бяхме се подготвили добре, знаехме силните им страни, но под коша не се справихме. Кийт Бенсън има 26 точки. Треньорът отчете това и мисля, че през второто полувреме се справихме с него, но позволихме другите да се разиграят. Вкараха ни много тройки. Но мисля, че ни биха най-вече заради играта под коша, сподели пред Max Sport гардът на Ямбол Дарин Иванов след отпадането на тима си от полуфиналите за Купата.

Победата над Берое със сигурност ни вдъхва самочувствие. Предстои третия етап в първенството. Победихме Черно море, което беше важно. Сега ни предстоят тежки двубои с Рилски спортист и Левски, които ще ни подготвят по-добре за преките мачове с конкурентите. Гоним по-предно класиране, което мисля, че е възможно. Показваме добра игра, надявам се всички да сме здрави. Смятам, че на другите отбори ще им бъде много трудно срещу нас„, добави баскетболистът на ямболии.

КУПА БЪЛГАРИЯ 2021: Левски Лукойл на финал за четвърта поредна година

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани