9.2 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоБългарияКУПА БЪЛГАРИЯ 2021: Васил Евтимов: Искам някои да се събудят, защото са...

КУПА БЪЛГАРИЯ 2021: Васил Евтимов: Искам някои да се събудят, защото са в един зимен сън

Ако трябва ще играя с тримата американци и младите играчи до края на сезона, не скри разочарованието си наставникът на Черноморец

Моят отбор просто не бе в Панагюрище днес. Те тук са дошли на туризъм. Някои от тях имат планове да разглеждат Панагюрското златно съкровище. Искам да кажа, че съм страшно недоволен от българите днес. Показаното от тях бе срам. Деца на 17 години влизат и показват хъс. Това е един от най-хубавите турнири през годината и да покажат такова лице. За мен това беше срам. Искам да се събудят, защото са в един зимен сън. Говоря за Евгени Хаджирусев, Ангел Пейчинов и Константин Коев. Те имат общо 6 точки“, недоволен след 1/4-финала срещу Балкан бе треньорът на Черноморец Васил Евтимов.

Хората не знаят, но Дианте Болдуин играе със скъсан трицепс, но игра 40 минути. Нямаше момент, в който да ми каже, че не може. Дори и с една ръка е готов да играе. Как мога да имам един играч, който играе с една ръка, а има хора, които нищо не показват. Тотална щета. Аз съм наистина разочарован. Надявам се другата седмица да дойдат готови за тренировка. Ако трябва аз ще играя с тримата американци и младите играчи до края на сезона. Това, което те показаха днес, е непрофесионално. Може би и аз имам вина като треньор, но аз наистина се подготвих. Те показаха страшно неуважение и това най-много ме притеснява„, не скри разочарованието си наставникът на бургазлии пред Max Sport.

КУПА БЪЛГАРИЯ 2021: Дежавю! Балкан срещу Рилски на 1/2-финал

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани