12.7 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоНБАКрис Мидълтън спаси сезона на Милуоки в НБА (видео)

Крис Мидълтън спаси сезона на Милуоки в НБА (видео)

Янис Адетокунбо игра едва 11 минути, заради травма в глезена

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Милуоки и Маями изнесоха един от най-интересни мачове в плейофите на НБА през този сезон. Бъкс победиха със 118:115 след продължение, за да намалят изоставането си до 1-3 в полуфиналите на Изток.

Giannis re-injures ankle and leaves game

Giannis Antetokounmpo re-injured his ankle and after shooting two free throws, left the court.

Публикувахте от ESPN в Неделя, 6 септември 2020 г.

И ОЩЕ: В началото на втората част при сблъсък със съперник Янис Адетокунбо нарани глезена си, който му създаваше проблеми и в предишния двубой. Гръцкият национал напусна паркета, като се отправи към съблекалнята за преглед. След него стана ясно, че той е с изкълчен глезен и няма да се върне в игра след 19 точки за 11 минути.

ПОВРАТНА ТОЧКА: Макар и без Адетокунбо, Милуоки стигна до първото си водачество в двубоя в края на втората част след 50:46. Два успешни наказателни удара на Горан Драгич намалиха пасива на “горещите” до 48:50. След паузата надлъгването между двата състава продължи, а сред виновниците за това бяха Крис Мидълтън от Бъкс и Бам Адебайо от Маями. Срещата бе пратена в продължение след 107:107 и успешен наказателен удар на Донте ДиВинченцо във финалните секунди на редовното време.

В допълнителните 5 минути Крис Мидълтън се превърна в автор на 9 от 11-те точки на Бъкс, за да ги изведе до първи успех в полуфиналите в НБА със 118:115.

НАЙ-ДОБРИ: Крис Мидълтън реализира рекордните за себе си в плейофите на НБА за Милуоки 36 точки плюс 8 борби и 8 асистенции. Брук Лопес и Ерик Бледсоу добавиха по 14, като вторият допълни сметката си с 10 борби и 6 борби. Джордж Хил се включи от пейката с 12 точки и 5 борби.

Бам Адебайо бе най-добър за Маями с 26 точки, 12 борби и 8 асистенции. Дънкан Робинсън вкара 20. Джей Краудър остана с 18 точки.

КАКВО ПРЕДСТОИ: В серията се играе до четири победи от седем двубоя. Мач №5 между Милуоки и Маями ще бъде на 9 септември.

СТАТИСТИКА ОТ МИЛУОКИ – МАЯМИ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани