11.7 C
София
четвъртък, април 18, 2024
НачалоНБАКрис Бош си остави вратичка към баскетбола (видео)

Крис Бош си остави вратичка към баскетбола (видео)

Треньорството също влиза в плановете на двукратния шампион в НБА

Двукратният шампион в НБА с Маями Крис Бош не се е отказал напълно от баскетбола. 37-годишният бивш играч не изключва възможността един ден да се отдаде на треньорството или да поеме пост в някой от тимовете в лигата.

Не мога да кажа, че напълно се отказах от играта. Сега се концентрирам изцяло върху бащинството и децата. Един ден, когато имам повече свободно време, определно ще обмисля възможностите„, признава Крис Бош пред американските медии.

Тези думи на участника в 11 издания на Мача на звездите в НБА идват само два дни преди да бъде приет в Залата на славата отвъд океана. Церемонията ще се проведе на 11 септември. 

Крис Бош отдава на НБА 13 сезона, в които преминава през Торонто и Маями. Попада в Идеалния отбор на новобранците през 2004 г. Неговият №1 в Хийт е изваден от употреба.

Златният олимпийски медалист със САЩ от Пекин 2008 оставя на НБА общо 17 189 точки, 7592 борби и 1795 асистенции в 991 мача.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани