9.1 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоЕвропаКрисчън Джоунс: Това е още един шанс да спечелим друго първенство, което...

Крисчън Джоунс: Това е още един шанс да спечелим друго първенство, което означава много

Просто излязохме за една победа, за да се класираме на Финалната четворка, допълни крилото на Балкан

Крисчън Джоунс бе сред най-добрите при успеха на Балкан над Сигал Прищина с 82:63 във втория си мач от 1/4-финалите в Delasport Балканска лига. Американецът се разписа с 27 точки и 9 борби в срещата срещу косоварите.

„Просто излязохме за една победа, за да се класираме на Финалната четворка. Това ни беше целта. Не си казахме нищо по-специално на почивката. Мачът на практика беше 0:0 в края на първото полувреме. Ние просто трябваше да се класираме за Финалната четворка, така че го направихме. За мен значи много да играя на Финалната четворка. Същото е и за този отбор и за Балкан като клуб. Това е още един шанс да спечелим друго първенство, което означава много. Чувствам се добре в отбора. Останалите играчи ме включиха бързо. Просто се опитвам да правя това, което трябва. Целта ми на Финалната четворка е просто да продължим да вървим напред към титлата“, сподели Крисчън Джоунс след срещата срещу Сигал.

Балкан ще прави компания на Ирони Нахария и Апоел Галил Елион във Финалната четворка на Балканската лига (видео)

ПрезGoogle
ИзточникBalkan-basket.com
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани