10.2 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоНБАКрило на Клипърс е Най-добър шести играч в НБА (видео)

Крило на Клипърс е Най-добър шести играч в НБА (видео)

Монтрезъл Харъл с първа награда в кариерата си в лигата

Баскетболистът на Лос Анджелис Клипърс Монтрезъл Харъл бе определен за Най-добър шести играч в НБА за 2019/2020. Това обявиха от официалния сайт на лигата.

Това е първата награда за 26-годишното тежко крило в най-силното първенство в света. Монтрезъл Харъл е получил общо 397 точки или 58 първи места от 100 в анкета, проведена между представителите на медиите отвъд океана, които отразяват мачове в НБА.

Втори в класацията се нарежда Денис Шрьодер от Оклахома с 328 точки от 35 първи места в допитването. Трети остава съотборникът на Харъл в Клипърс Лу Уилямс със 127 точки след 7 първи места.

За трета поредна година играч на “ножиците” получава званието Най-добър шести играч в НБА. В предишните два сезона Лу Уилямс заслужи тази чест.

Монтрезъл Харъл, който носи екипа на Клипърс от 2017 г. насам, може да се похвали със средни показатели от 18.6 точки, 7.1 борби и 1.1 чадъра за по 27.8 минути в общо 63 двубоя през 2019/2020. В само две от тези срещи той започва като титуляр за тима си.

Вижте го сами:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани