13.5 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоНационални отбориКонтузии мъчат трима национали преди дуела в Сараево

Контузии мъчат трима национали преди дуела в Сараево

Настроение има, готови сме за битка, каквито ще проблеми да имаме, заяви селекционерът Росен Барчовски

Здравословните проблеми все още са на дневен ред в лагера на България. С оплаквания са Станимир Маринов, Дий Бост и Александър Везенков, които са пропуснали отделни сегменти от официалната тренировка на селекцията ни снощи. Според информация на Нова телевизия, тримата са под въпрос за днешната среща срещу Босна и Херцеговина.

Много ми се играе в този мач. Ако не ми се играеше, нямаше да пътувам. Така че съм до отбора. Надявам се физическото състояние да ми помогне и да мога да участва в този много важен двубой“, казва Александър Везенков.

Настроение има. Готови сме за битка, каквито ще проблеми да имаме. Този мач не искам да им го подаряваме. Искам да се бием докрай. Ако имаме шанс, да спечелим“, заяви селекционерът на България Росен Барчовски.

„Лъвовете“ ще се изправят срещу босненците днес от 21.00 ч. в зала „Мирза Делибашич“ в Сараево. Нашите ще търсят задължителна победа, за да останат в световните квалификации.

Иван Алипиев в групата на националите за мача с Босна и Херцеговина

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани