13.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоНБАКлипърс преодоляха 43-те точки на Дончич (видео)

Клипърс преодоляха 43-те точки на Дончич (видео)

"Ножиците" спряха серия от 6 поредни загуби в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Лос Анджелис Клипърс стопираха серия от шест поредни загуби в НБА. Пред своята публика „ножиците“ се наложиха над Далас със 113:101, с което записаха общо 22-ри успех в най-силното първенство в света.

НАЙ-ДОБРИ: Кауай Ленърд даде тон на Клипърс с 33 точки и 9 борби, като бе безгрешен от фаул линията – 12/12. Норман Пауъл се включи от пейката с 27. С по 12 точки завършиха Маркъс Морис и Терънс Ман, като вторият грабна и 5 борби.

Лука Дончич бе над всички за Далас с 43 точки, като бе 16/21 от линията за изпълнение на наказателни удари, допълнени от 11 борби и 7 асистенции. Тим Хардуей Джуниър вкара 16. Спенсър Динуиди остана с 13 точки и 5 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Лука Дончич се разписа с 20 точки в последната четвърт, като бе точен за 96:104 с тройка 2.50 мин. преди края. От другата страна Кауай Ленърд отговори на предизвикателството и отново изведе Клипърс до двуцифрен аванс, който се оказа достатъчен за успеха.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 14 януари Клипърс ще приемат Денвър, докато ден по-рано Далас ще играe срещу Лейкърс.

СТАТИСТИКА ОТ КЛИПЪРС – ДАЛАС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани