8.5 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоНБАКевин Дюрант се завърна, но и това не помогна на Бруклин (видео)

Кевин Дюрант се завърна, но и това не помогна на Бруклин (видео)

"Мрежите" допуснаха трета поредна загуба в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Кевин Дюрант се завърна в игра за Бруклин след около месец и половина извън терените в НБА. Усилията на крилото обаче не стигнаха срещу Маями след 107:113 у дома. Това бе трета поредна загуба за „мрежите“ и общо пета в последните им 6 мача в лигата.

НАЙ-ДОБРИ: 2-кратният шампион в най-силното първенство в света започна сред титулярите за Нетс и остана на паркета 35 минути. В тях Кевин Дюрант наниза 31 точки, като бе 10/21 при стрелбата си от игра, плюс 4 борби и 4 асистенции.

От неговите колеги Брус Браун вкара 21, а Пати Милс добави 14.

Бам Адебайо бе най-добър за Маями с 30 точки и 11 борби. Тайлър Хиро реализира 27, като бе безгрешен от фаул линията – 10/10. Кейлъб Мартин се включи от пейката с 22 точки и 5 борби.

КЛЮЧЪТ: Опит от тройката на Кевин Дюрант не намери целта в последната минута на двубоя при 107:109. Бам Адебайо бе точен в следващата атака за 111:107, а точка на спора сложиха два успешни наказателни удара на Тайлър Хиро. 

И ОЩЕ: Джими Бътлър не игра за Маями, заради травма в левия крак. Липсваха още Кайл Лаури и Пи Джей Тъкър. За Нетс извън паркета са Кайри Ървинг и Бен Симънс.

СТАТИСТИКА ОТ БРУКЛИН – МАЯМИ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани