9.2 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоНБАКевин Дюрант продължава да настоява за трейд

Кевин Дюрант продължава да настоява за трейд

Собственикът на Нетс Джоузеф Цай ще трябва да избира

Една от звездите в НБА Кевин Дюрант все още иска да бъде трейднат от Бруклин. Това съобщават американските медии.

2-кратният шампион в най-силното първенство в света с Голдън Стейт се е срещнал със собственика на Нетс Джоузеф Цай, пред когото е потвърдил желанието си. Кевин Дюрант пожела да бъде пратен в друг тим още в края на юни.

Според информацията, Джоузеф Цай ще трябва да избира – Кевин Дюрант или Стив Неш, който е треньор на „мрежите“, и Шон Маркс, който е генерален мениджър на Бруклин.

33-годишният баскетболист е обяснил, че не вярва в посоката на развитие на клуба. От ръководството на Нетс не бързат с раздялата си с MVP в НБА през 2014 г., като обмислят внимателно всички възможни варианти за сделки.

Участникът в 12 издания на Мача на звездите в НБА се присъедини към Бруклин през 2019 г. През миналия сезон Кевин Дюрант записва средно по 29.9 точки, 7.4 борби и 6.4 асистенции в общо 55 мача на Нетс от редовния сезон, както и средни показатели от 26.3 точки, 5.8 борби и 6.3 асистенции в 4 срещи от плейофите.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани