14.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоНБАКевин Дюрант призна, че е фен на френска сензация (видео)

Кевин Дюрант призна, че е фен на френска сензация (видео)

Когато самият ти играеш баскетбол, такъв талант и умения просто предизвикват усмивка на лицето ти, казва 2-кратният шампион в НБА за Виктор Уенбаняма

Баскетболистът на Бруклин в НБА Кевин Дюрант сподели мнението си за сензацията на френския баскетбол Виктор Уенбаняма, който е смятан за бъдещ Избор №1 в драфта през 2023 г. Шампионът в ПРО А с АСВЕЛ през миналия сезон се отчете с 36 точки, 11 борби, 4 асистенции и 4 чадъра за Метрополитанс 92 срещу отбора от G-Лигата Игнейт.

Когато самият ти играеш баскетбол, такъв талант и умения просто предизвикват усмивка на лицето ти. Еволюцията на играта ни доведе дотук. Появи се играч с ръст 218 см., който може всичко на терена. Вдъхновяващо е“, смята Кевин Дюрант.

„Чух отговора му, когато някой го сравни с някои играчи в лигата. Той каза – мисля, че си правя лоша услуга, ако се сравнявам с други баскетболисти. Това е дълбоко изказване, което ме направи негов голям фен„, допълва 2-кратният шампион в НБА.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани