8.5 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоНБАКевин Дюрант пожелал трейд

Кевин Дюрант пожелал трейд

33-годишният баскетболист е отправил своята молба към собственика на Бруклин Джоузеф Цай

Кевин Дюрант е поискал от Бруклин да бъде трейднат в друг отбор от НБА. Според ESPN, 2-кратният шампион в лигата е отправил молбата си директно към собственика на клуба Джоузеф Цай.

Според информацията, генералният мениджър на Нетс Шон Маркс и представителите на играча търсят подходящ вариант за трейд. Интерес има от страна на Маями и Финикс. От Бруклин обаче са решени да изпратят MVP в НБА през 2014 г. там, откъдето получат най-добрата възможна оферта.

Кевин Дюрант и Кайри Ървинг не са разговаряли с ръководството на Нетс от понеделник (27 юни), когато стана ясно, че гардът ще използва опцията в договора си за следващия сезон. Споразумението на крилото с „мрежите“ пък е до 2026 г.

През 2021/2022 Кевин Дюрант записва средно по 29.9 точки, 7.4 борби и 6.4 асистенции в общо 55 мача на Бруклин в редовния сезон, както и средни показатели от 26.3 точки, 5.8 борби и 6.3 асистенции в 4 срещи от плейофите в най-силното първенство в света.

Участникът в 12 издания на Мача на звездите в НБА се присъедини към Бруклин през 2019 г. 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани