18.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоЕвропаКатегоричен Реал не се смили над Фенербахче (видео)

Категоричен Реал не се смили над Фенербахче (видео)

Пета поредна победа за "Белия балет" в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Реал Мадрид триумфира за пети пореден път в Евролигата през 2020/2021, като измести Олимпиакос и вече е пети с баланс от 6-4. Момчетата на Пабло Ласо се наложиха над Фенербахче с убедителното 94:74 в среща от 10 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент.

НАЙ-ДОБРИ: Алберто Абалде даде тон на “Белия балет” със 17 точки. В своя мач №250 в Евролигата Джейси Керъл вкара 15. Антъни Рандолф и Уолтър Таварес приключиха съответно с по 14 и 13 точки. Факундо Кампацо пък направи 12 асистенции.

Данило Бартел бе най-добър за Фенербахче с 22 точки. Лоренцо Браун остана с 18 точки, 6 борби и 5 асистенции.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: Мадридчани си свършиха работата още в началото, като направиха серия от 17-2, за да дръпнат с 28:12 в края на първата част. В оставащото време до края на срещата “фенерите” просто не намериха аргументите, с които да отговoрят на съперника.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 26 ноември Реал Мадрид ще кръстоса шпаги с ЦСКА Москва, а ден по-късно Фенербахче ще приеме Валенсия.

СТАТИСТИКА ОТ РЕАЛ МАДРИД – ФЕНЕРБАХЧЕ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани