21.4 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоНБАКармело Антъни иска да остане в Портланд

Кармело Антъни иска да остане в Портланд

Крилото се чувства много добре в редиците на Трейл Блейзърс

Кармело Антъни засега не мисли за отказване от играта. Това потвърди самият той пред американските медии след последния мач на Портланд в плейофите на НБА, загубен от Лейкърс със 122:131.

Моля се да продължа да играя за Портланд и през следващия сезон. Намерих своя дом в този отбор и се чувствам удобно в компанията на тези играчи. Надявам се, че ще успеем да запазим състава си и да се борим за златото догодина”, сподели Кармело Антъни, който след края на 2019/2020 в НБА ще стане свободен агент.

Участникът в 10 издания на Мача на звездите отвъд океана се присъедини към Портланд през ноември 2019 г. През 2019/2020 Кармело Антъни записва средно по 15.4 точки, 6.3 борби и 1.5 асистенции в общо 58 мача в лигата.

В кариерата си досега Кармело Антъни преминава още през Хюстън, Оклахома, Ню Йорк и Денвър. Трикратният златен олимпийски медалист със САЩ има на сметката си общо 18 сезона в НБА.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани