17.1 C
София
сряда, април 17, 2024
НачалоНБАКайри Ървинг слага край на кариерата си, ако Бруклин реши да го...

Кайри Ървинг слага край на кариерата си, ако Бруклин реши да го включи в трейд

Агентите на гарда вече са уведомили ръководството на Нетс за решението му

Кайри Ървинг изглежда се чувства на място в Бруклин и няма намерение да напуска отбора в близко бъдеще. Според медиите отвъд океана, 188-сантиметровият гард дори е готов да се оттегли, ако бъде включен в трейд. 

Според информацията, агентите на 29-годишния баскетболист вече са съобщили решението му на ръководството на Нетс. Шампионът в НБА с Кливланд през 2016 г. неведнъж е намеквал, че не изключва опцията да сложи край на кариерата си по-рано.

Кайри Ървинг попада под светлините на прожекторите в НБА през 2011 г., като тогава е избран под №1 в драфта от Кливланд. При „кавалерите“ той изкарва следващите шест сезона. През 2017 г. се озовава в Бостън, където остава две години.

Бившият възпитаник на университета Дюк е част от състава на „мрежите“ през последните два сезона. През 2020/2021 Кайри Ървинг записва средно по 26.9 точки, 4.8 борби и 6 асистенции в 54 мача на Бруклин в редовния сезон, както и средни показатели от 22.7 точки, 5.8 борби и 3.4 асистенции в 9 срещи от плейофите.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани