12.7 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоНБАКайри Ървинг не смята да слага край на кариерата си

Кайри Ървинг не смята да слага край на кариерата си

Това е моят избор, уважете го, казва още гардът на Бруклин

Кайри Ървинг опроверга слуховете, че може да сложи край на кариерата си. Шампионът в НБА с Кливланд пред 2016 г. стори това в социалната мрежа Instagram.

Не мисля да прекратявам кариерата си. Не смятам да се разделям с тази игра, заради ваксина„, категоричен е Кайри Ървинг.

Реших да не се ваксинирам, това е моят избор. Искам да помоля всички да уважите този избор. Ще продължа да поддържам форма, ще бъда готов да играя, да се присъединя към съотборниците ми, да бъда част от всичко това. Цялата тази история не е свързана с политика, не е свързана с НБА, не е свързана с клуба. Това e свързано с моя живот и с моя избор„, допълва гардът.

Кайри Ървинг, който отказва да бъде ваксиниран срещу коронавирус, както изискват властите в Ню Йорк, няма право да играе в домакинските мачове на Бруклин. Нетс решиха да се откажат от услугите му за новия сезон. 

Междувременно, от Бруклин прекратиха преговорите по удължаването на договора на Кайри Ървинг, които стартирараха преди няколко месеца. Самият баскетболист трябваше да започне третия си сезон при „мрежите“. 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани