8.9 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоБългарияЙордан Янков: Приоритетът ни за този месец е НБЛ

Йордан Янков: Приоритетът ни за този месец е НБЛ

Гостите имат 28 точки на бърза атака, което показва, че не сме се вложили достатъчно, смята треньорът на Академик

„Определено не съм доволен от мача, но не заради резултата. Не подценявам Черно море, те са добър отбор. Липсваше желание у някои от състезателите. Васко Бачев игра с контузия и най-много се хвърляше. Това не мога да го разбера, но се надявам скоро да получа отговор“, анализира играта на своя Академик срещу варненци треньорът Йордан Янков.

„Гостите имат 28 точки на бърза атака, което показва, че не сме се вложили достатъчно. Има и две позитивни неща – завъртяхме състава и никой не игра повече от 25 минути, както и това, че нямаме контузии. Със сигурност има умора, заради многото мачове. Някои от играчите имат по-малко опит и това се отразява, но не искаме да се оправдаваме с това. Приоритетът ни за януари са мачовете от НБЛ, тъй като в Балканската лига през декември свършихме много добра работа и сме начело, само с една загуба“, каза още наставникът на пловдивчани след победата с 87:72.

Академик Пловдив започна 2021 г. с домакински успех

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани