5.6 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългарияЙордан Янков: Получи се изключително интересен мач за публиката

Йордан Янков: Получи се изключително интересен мач за публиката

Нямахме отговор на височките им играчи, коментира наставникът на Академик

Смятам, че се получи един изключително интересен мач за публиката. И, разбира, се не много добър за нас, като треньори. Поздравявам Берое, въпреки отсъствието на Сашо Янев, те успяха да компенсират. На високите им играчи в подкошието, Седариан Рейнс традиционно доминира там, и особено Обина Олека, който изигра поредния си наистина впечатляващ мач, нямахме отговор. Последният вкара няколко изключително тежки шута. Бяхме близко да направим пълен обрат през второто полувреме, но за съжаление не успяхме. Успяхме да се нагласим, но вече бяха отворили голяма разлика и това предреши нещата“, коментира наставникът на Академик Пловдив Йордан Янков след поражението от Берое с 87:91.

Берое си върна петото място в НБЛ (видео)

Ето и как видя срещата в Стара Загора баскетболистът на Академик Тони Гуджино, който оформи дабъл-дабъл – 24 точки и 14 борби.

Започнахме много бавно, много лошо мача и в нападение, и в защита. Отбелязахме само 30 точки за полувремето. Второто полувреме беше добре. Няма какво да говорим повече.“

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани