9.6 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоЕвропаЙордан Янков: Играхме безобразно, трябва да променим нещо

Йордан Янков: Играхме безобразно, трябва да променим нещо

Ние сме млад отбор и постоянно трябва да се доказваме, заяви треньорът на Академик Пловдив

Академик Пловдив продължава перфектния си старт в Delasport Балканска лига, след като подчини ТФТ с 80:75 у дома. Въпреки успеха, наставникът на тима Йордан Янков имаше забележки към играта на своите баскетболисти. 

Изключително лош мач за нас, най-лошият от началото на сезона. Поемам вината, че играчите може би не бяха мотивирани достатъчно. Играхме безобразно и е чист късмет, че победихме. Има и такива срещи, но при всички положения трябва да променим нещо. Имаше подценяване и еуфория от двубоя с Берое, който спечелихме, а не сме направили кой знае какво. Ние сме млад отбор и постоянно трябва да се доказваме„, смята треньорът на Академик Йордан Янков.

Академик няма спиране в Балканската лига (видео)

Ето и какво сподели за срещата капитанът на Академик Пловдив Васил Бачев:

Радвам се, че победихме и продължаваме без загуба. Труден мач, съперникът играе атлетичен и бърз баскетбол. Взеха ни много борби в нападение, пропуснахме много отворени стрелби, което си беше наш проблем. На моменти бяхме разконцентрирани, повеждахме с 10 точки, но им позволявахме да се върнат. В крайна сметка важното е, че победихме.
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани