21.4 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоБългарияЙордан Янков: Всички се държат много позитивно

Йордан Янков: Всички се държат много позитивно

Спечелихме борбата, вкарахме повече точки на бърза атака, заяви треньорът на Академик

Честно казано, говорих си с Антъни Гуджино преди мача и му казах, че не виждам как ще загубим, защото всичките момчета тренираха уникално след прибирането ни от Ботевград. През цялата година не сме тренирали по този начин. Всички се държат много позитивно, изпълняват задачите, които искаме от тях. Мотивацията им беше супер силна и това допринесе за крайния резултат„, заяви треньорът на Академик Пловдив Йордан Янков след успеха над Балкан с 87:72 в мач от плейофите на НБЛ.

Цял сезон говоря, че от Николай Титков и Томислав Минков не може да се очаква постоянна игра, защото те са в процес на развиване. Имат много позитивни моменти, помагат на отбора, но имат и моменти на неопитност, както и на грешни решения. Това е нормално, ние сме свикнали с това нещо и се опитваме да ги развиваме. Благодаря специално на Дейшон Найт, тъй като ме чу какви промени исках да направи в този мач спрямо първия в Ботевград. Той стори това и крайният резултат се вижда. Спечелихме борбата, вкарахме повече точки на бърза атака“, добави наставникът на пловдивчани.

Благодаря на момчетата и на страхотната публика. Може и да ни е последният двубой у дома за този сезон. Много се радвам, че играхме по този начин, за да зарадваме нашите фенове. Отиваме в Ботевград, за да покажем още по-добра игра и да спечелим. Ако загубим се радвам, че се представихме по този начин във втората среща“, завърши Йордан Янков.

Академик отговори на предизвикателството за 1-1 на 1/4-финалите в НБЛ

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани