Йордан Минчев: Днес играхме повече като стила на Черноморец

Още преди полуфиналтата серия предрекох, че ние ще бъдем финалисти, призна баскетболистът на Балкан

540

„Започвам с това, Митко Димитров и Майки Диксън направиха невероятни индивидуални мачове. Днес играхме повече като стила на Черноморец. Това тотално беше извън нашата система, но се справихме много добре. През повечето мачове им спряхме бързата атака. Откакто сме започнали серията, това се повтаря 65 пъти на ден. Не мисля, че това бяха грозните сцени. Още преди полуфиналтата серия предрекох, че ние ще бъдем финалисти“, призна баскетболистът на Балкан Йордан Минчев след успеха над бургазлии с 94:78 и класирането на финал в НБЛ през 2023/2024.

„Грозните сцени бяха извън игрището – зад скамейката на Черноморец, само това ще кажа. Радвам се, че в другата серия се стига до пети мач, защото и двата отбора ще са изтощени. Не мога да кажа кой избирам за съперник. Който заслужава, ще бъде на финал„, допълни крилото, който приключи срещата с 11 точки и 5 борби.

ЧРЕЗGoogle
ИЗТОЧНИКBotevgrad.com
Предишна статияВасил Евтимов: Не съм диктатор, аз съм треньор по баскетбол, гордея се с момчетата
Следваща статияАндрей Иванов: Това, което се случи накрая, е недопустимо, не трябва да се стига до такива неща
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."