8.5 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългарияЙордан Бозов на 40! (СПЕЦИАЛНО ВИДЕО)

Йордан Бозов на 40! (СПЕЦИАЛНО ВИДЕО)

На пръв поглед различни хора, защитаващи различни цветове и каузи, прегърнаха идеята да го подкрепят. На пръв поглед различните хора се оказаха ПО-ОБЕДИНЕНИ отвсякога... за да честитят рождения ден на Данчо!

“Смисълът на човешкия живот, без значение кой го контролира, е да обичаш тези, които са наоколо.” – Кърт Вонегът 

Ние пък добавяме колко хубаво е, когато и те ти отвръщат със същото. А Йордан Бозов е заобиколен от хора, които много, много го обичат.

Днес той става на 40! 

На пръв поглед различни хора, защитаващи различни цветове и каузи, прегърнаха идеята да го подкрепят. На пръв поглед различните хора се оказаха ПО-ОБЕДИНЕНИ отвсякога… заради Данчо!

Сякаш като по поръчка и напук на разкола в родния баскетбол, днес всички сме заедно. За да му честитим, за да го зарадваме и да си пожелаем да го има още дълго. За да ни учи… На воля, на сила и на характер.

С помощта на колегите от спортната редакция на bTV събрахме и сглобихме пожеланията на близки, приятели, и тези, чийто живот нямаше да бъде същият без него.

Честит рожден ден, Данчо! Целият екип на BBALL.BG ти желае да си много здрав. Върни се по-силен, защото баскетболът без теб не би бил същият. Радвай се на прекрасното си семейство, на хората, които държат на теб толкова много, и не спирай да побеждаваш трудностите така, както винаги досега си го правил.

Бързо възстановяване! Чакаме те отново на игрището!

А, ето какво имат да ти кажат днес твоите хора: 

Автор: Миряна Мирочник

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани