17.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоЕвропаЙовица Арсич: Ще си проверим късмета (видео)

Йовица Арсич: Ще си проверим късмета (видео)

Минск е много сериозен отбор, но в един мач всичко е възможно, добави треньорът на Балкан

Треньорът на Балкан Йовица Арсич заяви, че тимът му ще даде всичко от себе си, за да отстрани Минск от квалификацията за Шампионската лига. От 22 до 25 септември Ботевград ще бъде домакин на два от турнирите в пресявките.

Винаги има шансове. Щом участваме и сме дали заявка, разчитаме да използваме възможността, която ни е дадена. Наясно сме, че срещаме много сериозен отбор в лицето на Цмоки Минск. Те са по-сработени, с по-висок бюджет, но ние играем в нашата зала и ще направим всичко по силите си, за да спечелим. В един мач всичко е възможно. Ще си проверим късмета„, смята Йовица Арсич.

Състоянието на отбора ни не е на 100%, защото имахме малко проблеми, докато сглобихме целия състав и пристигнат американските състезатели. Най-големият проблем в подготовката ни беше, че другите български отбори още не бяха започнали и нямахме достатъчно контроли, но вече изиграхме няколко проверки в Сърбия. Мисля, че отборът е на малко по-добро ниво в момента. Момчетата работят добре. Доволен съм от поведението им. На тренировка всички са много мотивирани, въпреки че вирусът ни създаде някои проблеми да се организираме. Смятам, че вече всички са на добро физическо ниво и очаквам до първия мач да играем още по-добре„, добави наставникът на ботевградчани по време на днешната пресконференция, която се проведе в Пресклуб България.

Вижте сами:

ПрезGoogle
ИзточникBalkan-basket.com
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани