11.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоБългарияЙовица Арсич: Загубихме импулс заради някои отсъждания

Йовица Арсич: Загубихме импулс заради някои отсъждания

Направихме много грешки, не бяхме фокусирани, добави наставникът на Балкан

Направихме много грешки, не бяхме фокусирани и не разчетохме добре защитата на Левски, която ни накара да направим някои неточности. Не е въпрос на сили. Начинът на рефериране се смени, когато ние взехме предимство и не беше същото в началото на мача. Показахме, че можем да играем добър баскетбол, надявам се в следващия двубой да е така в по-дълги периоди и да спечелим“, каза пред Max Sport наставникът на Балкан Йовица Арсич след загубата от Левски Лукойл със 70:80 в първия мач от полуфиналите в НБЛ.

В края вече бяхме изнервени от всичко, което се случи на паркета. Не можеш да държиш фокус, когато имаш повече от петима съперници на терена. Не ги оправдавам, но ние загубихме импулс заради някои отсъждания. След това станахме нервни, искахме да свалим разликата и да победим със стрелба от тройката, макар че имахме възможност за някои други решения. Гледаме напред, надявам се във втората среща да е по-различно“, допълни треньорът на ботевградчани.

Левски Лукойл пребори Балкан за 1-0 в полуфиналите в НБЛ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани