19.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоНБАИ Голдън Стейт не успя да спре "слънцата" (видео)

И Голдън Стейт не успя да спре „слънцата“ (видео)

17-та поредна победа за Сънс в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Победната серия на Финикс в НБА продължава. „Слънцата“ спечелиха сблъсъка с Голдън Стейт със 104:96 у дома за 17 поред в най-силното първенство в света.

НАЙ-ДОБРИ: ДиАндре Ейтън бе много полезен за Финикс и оформи дабъл-дабъл – 24 точки и 11 борби. Крис Пол добави 15 и 11 асистенции плюс 6 борби. Джей Краудър и Камерън Джонсън вкараха по 14 точки.

Джордан Пул бе най-резултатен за Голдън Стейт с 28 точки и 5 борби. Ото Портър Джуниър се отчете с 16 и 6 борби. Стеф Къри остана с 12 точки.

КЛЮЧЪТ: Сънс спечелиха, макар че останаха без Девин Букър, който получи травма в лявото коляно през втората част. Нито един от двата отбора не поведе с повече от 10 точки до финалната минута. Тогава Ландри Шамет наниза тройка за 102:92, с което подпечата победата на Финикс. 

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 2 декември Сънс ще се изправят срещу Детройт, а два дни по-късно Голдън Стейт ще играе отново със „слънцата“.

СТАТИСТИКА ОТ ФИНИКС – ГОЛДЪН СТЕЙТ 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани