8.9 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългарияИлайджа Митро-Лонг: Благодарен съм на Левски за възможността да докажа, че съм...

Илайджа Митро-Лонг: Благодарен съм на Левски за възможността да докажа, че съм здрав

Българската лига беше добра за мен, помогна ми да си стъпя отново на краката, допълва гардът

Бившият баскетболист на Левски Илайджа Митро-Лонг завърши втория си сезон в Гърция. Неговият Аполон Патра финишира 11-ти в края на редовния сезон с баланс от 8-16.

Илайджа Митро-Лонг ще се завърне Гърция

Илайджа Митро-Лонг премина в редиците на Аполон Патра в началото на годината, след като стартира сезона със „сините“. Ето и какво сподели той за българската лига пред Gazzetta.gr:

Българската лига беше добра за мен, конкуренцията там ми помогна да си стъпя отново на краката след контузията ми от миналия сезон. Благодарен съм на Левски, на тима, на ръководството, за възможността да се върна отново на паркета и да докажа, че отново съм здрав„, казва 185-сантиметровият гард.

С екипа на столичния тим Илайджа Митро-Лонг записва средно по 14 точки, 3.5 борби и 5.6 асистенции в 8 мача в НБЛ, както и средни показатели от 10.3 точки, 6.5 борби и 4.5 асистенции в 4 двубоя в Delasport Балканска лига.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани