18.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоНационални отбориИзненадваща допинг проверка за националите

Изненадваща допинг проверка за националите

Цветомир Чернокожев се присъедини към лагера на представителния ни тим

Цветомир Чернокожев се присъедини към лагера на мъжкия национален отбор в Правец. Крилото на словашкия Левице е сред повиканите от Росен Барчовски за подготовка преди мачовете от eвропейските квалификации. След контузения Лъчезар Димитров, от групата на България отпада и Алекс Симеонов. Дий Бост ще се присъедини към отбора направо в босненската столица.

Представителният ни тим вече на два пъти бе тестван за коронавирус. „Лъвовете“ ще бъдат проверени още веднъж, на 21 ноември (събота).

Изненадващо, националният ни отбор бе посетен и от Националната допинг-агенция, като за забранени вещества бяха тествани деветима от играчите на Росен Барчовски.

Националите ще заминат за Сараево на 23 ноември с автобус. Решението за този начин на транспорт е взето заради противоепидемичните мерки и ограничаването на контактите, а и заради отмяната на някои полети.

Заради пандемията, подготовката и мачовете ще се проведат при пълна изолация и противоепидемични мерки. България ще играе в „балон“ в Сараево, като на 27 ноември ще се изправи срещу Босна и Херцеговина, а два дни по-късно ще излезе срещу Гърция.

ПрезGoogle
ИзточникБФБ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани