12.7 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългарияИГРАЧ НА ВЕЧЕРТА: Христо Захариев

ИГРАЧ НА ВЕЧЕРТА: Христо Захариев

Няма да позволим отпускане, категоричен е баскетболистът на Левски Лукойл

Христо Захариев бе с основна заглуга за успеха на своя Левски Лукойл на старта на полуфиналите в НБЛ след 80:70 над Балкан. Kрилото заслужи приза за Играч на вечерта на bball.bg. 

Националът се разписа с 14 точки срещу ботевградчани, които допълни със 7 борби, 2 асистенции и 3 откраднати топки за 30 минути и коефициент 16. При стрелбата си той бе 3/6 от средно разстояние, 2/4 от тройката и 2/3 от линията за изпълнение на наказателни удари.

Като за първи мач беше много трудно. В началото започнахме добре, през първото полувреме играхме силно, с изключение на встъпителната част, в която допуснахме да ни вземат много борби и оттам вкараха точки от втори шанс. В третата част стартирахме малко по-пасивно и те за 2 минути успяха да се върнат, но в четвъртата четвърт показахме характер и спечелихме. Балкан игра много агресивно, като по този начин развали нашия спейсинг. Оттам ни се развали организацията в нападение. Няма да позволим отпускане, защото това е само един мач. Серията е дълга, утре ще си направим анализите и се надявам да изчистим грешките за втората среща“, сподели Христо Захариев пред Max Sport 2 след срещата.

Левски Лукойл пребори Балкан за 1-0 в полуфиналите в НБЛ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани