18.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългарияИГРАЧ НА ВЕЧЕРТА: Иван Лилов

ИГРАЧ НА ВЕЧЕРТА: Иван Лилов

21 точки за гарда срещу Черно море Тича и победа за Ямбол

Иван Лилов бе сред виновниците за успеха на Ямбол над Черно море Тича с 96:86 в последния мач от 20 кръг в НБЛ. Усилията на гарда му донесоха и званието Играч на вечерта на bball.bg.

196-сантиметровият баскетболист остави на сметката на Ямбол 21 точки, допълнени от 6 борби, 9 асистенции и 1 открадната топка за 35 минути на паркета и коефициент 28. При стрелбата си той бе 5/6 от средно разстояние, 2/6 зад дъгата и 5/6 от линията за изпълнение на наказателни удари.

Победихме, надявахме се това да се случи, дори и както каза треньорът с много фаулове. Аз имах чувството, че сме играли повече от два часа. Все пак спечелихме. Това ни беше целта след пауза от месец, в която имахме само две контроли. Очаквам с нетърпение мача срещу Берое за Купата. Супер щастлив съм, че всички сме здрави, нямаме контузени, чувстваме се подготвени и тренираме усилено“, сподели Иван Лилов пред Max Sport 2.

Ямбол пребори Черно море Тича

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани