10 C
София
вторник, април 23, 2024
НачалоБългарияИвко Ивков: Показахме, че сме добър отбор

Ивко Ивков: Показахме, че сме добър отбор

Срещу всеки трябва да се хвърляме здраво, каза още крилото на Спартак

Голяма драма беше, доста труден мач. Те играха доста агресивно, а ние се опитахме да отвърнем на това. Мисля, че добре се справихме. Накрая не се знаеше какво ще стане. Един хубав двубой и за публиката. Показахме, че можем да играем добър баскетбол, че сме добър отбор и трябва да продължаваме да надграждаме. Мисля, че нещата могат да се получат много по-добре“, каза пред BBALL.BG Ивко Ивков след успеха на своя Спартак над Левски с 84:82.

Смятам, че Спартак винаги се е борил до самия край. Винаги сме се опитвали. Оттук нататък ще направим всичко възможно да изглеждаме по този начин и дори по-добре. Тренираме добре при Тодор Тодоров, колкото ние сме виновни за тези две поредни победи, толкова и той“, добави крилото на плевенчани, който се отличи с 6 точки и открадната топка в последната минута и половина на срещата от 7 кръг в НБЛ.

Левски направи много грешки, но ние с нашата защита малко или много ги предизвикахме. Все пак са ни вкарали 82 точки, което е доста. Срещу Ямбол трябва да излезем много мобилизирани, да няма никакво отпускане. Срещу всеки отбор трябва да се хвърляме здраво. Ако покажем същата игра и подобрим защитата, ще победим„, допълни Ивко Ивков.

Първенството е доста интересно. Не е като друга година, един отбор да доминира. Мисля, че тази година плейофите ще са доста по-интересни. С публиката срещите ще бъдат по-оспорвани. Когато има повече силни тимове, нивото е по-добро и е по-интересно за всички„, завърши 196-сантиметровият баскетболист.

Спартак показа характер и обърна Левски в Плевен

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани