5.3 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияИван Лилов: Жадни сме за игра (видео)

Иван Лилов: Жадни сме за игра (видео)

За първи път ще работя с Тони Дечев, но всички знаем, че е добър треньор, допълва гардът

Ямбол ще стартира днес участието в НБЛ за 2020/2021. След почивка в първия кръг, момчетата на Тони Дечев ще приемат Черно море Тича в зала “Диана” в 18.00 ч.

Една от целите пред ямболии през новия сезон ще бъде да вземат победи над тимовете извън Топ 4. Това разкри наставникът на тима от Града край река Тунджа на пресконференция.

На срещата с медиите в Ямбол присъства и последното ново попълнение на отбора Иван Лилов.

Благодаря на ръководството и на всички от Ямбол, че успяхме да се договорим и да помогна с моя опит, като в същото време и те ще ми помогнат да поддържам форма. За първи път ще работя с Тони Дечев, но от толкова години в баскетбола, знаем, че той е добър треньор. Разчита много на млади играчи и иска да създаде едно ядро за тима да има бъдеще. Ние, по-опитните в състава, се опитваме да помагаме на тези момчета да израстват, да взимат от нашите знания и да попиват, за да може в бъдеще Ямбол да има боеспособен отбор, както е било преди години. Това е нашата цел в момента. Жадни сме за игра. Ще го покажем на терена”, сподели Иван Лилов.

Надявам се 50% от капацитета на залата да бъде запълнена. Ние все пак играем за феновете. На никой не му е приятно да играе пред празни трибуни”, добави гардът.

Вижте сами:

ЖАДНИ ЗА ПОБЕДА

ЖАДНИ ЗА ПОБЕДА

Публикувахте от ЕРА ТВ в Петък, 16 октомври 2020 г.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани