5.6 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоЕвропаЗадава ли се нов трансферен удар в Барселона?

Задава ли се нов трансферен удар в Барселона?

Хуан Карлос Наваро призна за интереса на каталунците към Марк Гасол

Наскоро Марк Гасол прекъсна мълчанието си, заявявайки, че не обмисля оттегляне. И докато центърът тренира, за да си върне формата, то в Барселона вече не крият интереса си към него. За такъв призна генералният мениджър на каталунците Хуан Карлос Наваро. 

Има разговори, но няма преговори, въпреки че той не е дал отрицателен отговор. Той знае за нашия интерес, а последната дума ще бъде неговата. Няма да отричам, че бих искал да разчитам на него„, обясни ситуацията Хуан Карлос Наваро.

Марк Гасол е трансферна цел на Барса от доста време. 36-годишният баскетболист носи екипа на този отбор от 2003 до 2006 г., като с него триумфира в испанската ACB лига преди 17 години.

В кариерата си досега Марк Гасол преминава още през Жирона в родината си, както и през Мемфис, Торонто и Лейкърс в НБА. Шампион в най-силното първенство в света през 2019 г. с Раптърс. Защитник №1 в лигата през 2013 г.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани