21.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългарияЖребият за Купите при мъжете и жените ще се тегли онлайн

Жребият за Купите при мъжете и жените ще се тегли онлайн

Това ще се случи на 22 февруари

Тегленето на жребия за Купите на България ще се проведе онлайн. Това ще стане на 22 февруари (понеделник), от 12.00 ч. в офиса на БФБаскетбол. Причината са противоепидемичните мерки, които продължават да действат в страната и борбата с разпространението на коронавируса.

В жребия ще участват всички отбори, подали заявки за Финалната осмица на EFBET Купа на България и Финалната четворка на Купата на България за жени. До края на работния ден на 11 февруари в офиса на федерацията желанието си за това официално изявиха от Рилски спортист, Левски Лукойл, Балкан, Берое, Академик Пловдив, Черноморец, Ямбол и Спартак Плевен при мъжете и от Берое, Монтана 2003, Славия и Шампион 2006 при дамите.

Жребият за полуфиналите на женския турнир за Купата на България ще бъде дирижиран, според класирането след първия етап от А група-жени между отборите на 1-во и 2-ро място и тези на 3-то и 4-то място. Финалният турнир ще се проведе на 9 и 10 март.

Дирижиран ще бъде и жребият за четвъртфиналите на EFBET Купа на България при мъжете. Той ще се проведе според класирането на отборите след втория етап от НБЛ между отборите от 1-во до 4-то място и тези от 5-то до 8-мо място. Жребият за полуфиналите ще бъде пълен, недирижиран между победителите в четвъртфиналите. Финалната осмица в турнира ще се състои между 11 и 15 март.

ПрезGoogle
ИзточникБФБ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани