17.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоЕвропаЖенският национален отбор ще играе в Гърция през ноември

Женският национален отбор ще играе в Гърция през ноември

И дамите няма да се борят у нас през следващия месец

Следващите два мача на женския национален отбор от европейските квалификации ще бъдат в Гърция. Това обявиха от ФИБА по-рано днес чрез официалния си сайт.

От международната централа, взеха решение да проведат срещите от пресявките за европейските първенства през следващите месеци в “балони”, подобно на този в НБА. Това е свързано със ситуацията с коронавируса на Стария континент.

Националките ще се изправят срещу Гърция и Исландия през ноември в Ираклион. Според настоящата програма, тези срещи трябва да се проведат съответно на 12-ти и 14-ти следващия месец. До този момент нашите са с баланс от 1-1 в своята група А.

Eто и избраните домакини на „балоните“ при жените до този момент:

Все още не са ясни домакините на три от турнирите, които ще бъдат обявени до няколко дни след допълнителни разговори между ФИБА и участниците в пресявките. Ако не бъде избран домакин на някоя от групите, то двубоите ще се проведат в някой от вече обявените градове.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани