7.4 C
София
четвъртък, април 18, 2024
НачалоНационални отбориЕмил Стоилов на линия за лагера на националния ни отбор

Емил Стоилов на линия за лагера на националния ни отбор

Центърът вече се подготвя със съотборниците си за световните квалификации

Емил Стоилов се присъедини към националния отбор на България. Представителният ни тим се подготвя в Самоков за третия игрови прозорец от световните квалификации.

Центърът не започна тренировки с нашите от началото на седмицата, тъй като имаше ангажименти с клубния си отбор Естудиантес в Испания допреди няколко дни. С него в състава обаче групата на „лъвовете“ вече се увеличи до 12 баскетболисти.

В края на седмицата, на 26 юни, националите ще имат контрола срещу Сърбия в Ниш, която обаче ще се проведе при пълна поверителност. В залата няма да бъдат допускани журналисти и фенове, като дори няма да има официален фотограф.

Мъжкият ни национален отбор ще играе срещи Литва на 1 юли в „Арена Самоков“. Във втория си мач от световните квалификации България ще спори с Босна и Херцеговина на 4 юли в Сараево.

Селекцията на Росен Барчовски е с баланс от 1-3 в своята група, като заема трето място в класирането. Лидер е Литва с 4 победи, а второто място е за Босна и Херцеговина – 2-2. На дъното е Чехия с 1 успех и 3 поражения, но и с по-лоши показатели от България в директните двубои.

ПрезGoogle
ИзточникSuperbasket.bg
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани