19.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоЕВРОБАСКЕТ 2022ЕВРОБАСКЕТ 2022: Боян Богданович: Мисля, че това е последната ми надпревара

ЕВРОБАСКЕТ 2022: Боян Богданович: Мисля, че това е последната ми надпревара

Баскетболистът на Хърватия призна това след загубата от Гърция

Евробаскет 2022 най-вероятно ще бъде последният голям турнир, в който Боян Богданович ще играе за Хърватия. Това призна самият той след загубата от Гърция с 85:89 в среща от група C на турнира.

„Хърватия няма да играе на световното първенство през следващата година. Съдейки по сегашното състояние на нещата, може би следващият ни голям турнир ще се проведе след три години, когато вече ще съм на прилична възраст. Мисля, че това е последната ми надпревара, последните ми мачове за Хърватия“, сподели Боян Богданович.

33-годишният баскетболист защитава цветовете на „карираните“ от 2010 г., когато дебютира на световното първенство в Турция. Участва още на Евробаскет 2013 в Словения и на шампионата на планетата през 2014 г. в Испания. Има мачове с Хърватия на европейското през 2015 г. Година по-късно е водещ реализатор на турнира от Олимпиадата в Рио де Жанейро със средно по 25.3 точки.

ЕВРОБАСКЕТ 2022: Дуото Янис – Дорси отказа Хърватия (ВИДЕО)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани