4.8 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългарияЕвгени Хаджирусев: Много лоши решения в нападение

Евгени Хаджирусев: Много лоши решения в нападение

В плейофите може да натежат само умората и късата ротация, допълни гардът на Черноморец

„Балкан спечели с агресия. Очевидно се бяха подготвили, най-вече за Боянов и Желев. Много лоши решения в нападение, чисто тактически. Срещу такъв отбор това е достатъчно да стане 20 точки разлика“, каза баскетболистът на Черноморец Евгени Хаджирусев след загубата от „зелените“ със 70:92.

Балкан си отмъсти на Черноморец

Смятам, че ние свикнахме от доста време с този наш т.нар. проблем с гардовата позиция. В плейофите може да натежат само умората и късата ротация. С Андрей Иванов се познаваме от доста време, мисля, че ни се получават нещата на пик енд рол. Смятам, че може и още по-добре да се получават“, добави гардът, който остави на сметката на „акулите“ 25 точки в днешния мач.

Срещата с Черно море Тича е само след 48 часа. Те ще играят на 100%, ще искат да се докажат срещу отбор, който е на четвърто място, особено сега, когато имат финансови проблеми. За тях това ще е финал. Ако ние победим, ще запазим позицията си, така че и за нас ще бъде важен този двубой. Винаги съм концентриран. Тренирам здраво и се надявам да показвам такова лице във всеки мач„, допълни Евгени Хаджирусев.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани