11.7 C
София
четвъртък, април 18, 2024
НачалоНационални отбориДопинг контрол в националния отбор след световната квалификация в Сараево

Допинг контрол в националния отбор след световната квалификация в Сараево

Това призна селекционерът Росен Барчовски

Селекционерът на България Росен Барчовски призна за допинг контрол в мъжкия ни национален отбор веднага след последния мач на нашите от световните квалификации. В Сараево „лъвовете“ претърпяха поражение от Босна и Херцеговина със 73:76 в последния си двубой от група F на пресявките.

Не можах да разбера какво точно е състоянието на Йордан Минчев. Появи се допинг контрол на секундата. Става дума за българин, аз не мога да повярвам тази комисия от България ли е пратена. Ако е пратена, нямам думи. Ние ще умрем и някой си идва от майната си. Едва влачим Минчев, а този му обяснява, че веднага трябва да дойде на допинг контрол. Полудях, нямам нищо против допинг контрола, но ние лазим до съблекалнята и влиза някакъв, който казва, че Минчев трябва да дойде. Не е добро положението с него, изкълчи си глезена. Дано да е някакво обикновено изкълчване, а да не са увредени връзките или нещо такова“, обясни Росен Барчовски.

Йордан Минчев получи травма в началото на третия период на срещата в Сараево, след като стъпи на крака на съперник. Крилото се задържа на паркета в зала „Мирза Делибашич“ малко повече от 17 минути, в които се отчете с 8 борби и 1 асистенция.

България се бори до края, но не успя в Сараево (видео)

ПрезGoogle
ИзточникНова спорт
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани