4.8 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоНБАДок Ривърс застава начело на Филаделфия

Док Ривърс застава начело на Филаделфия

Договорът между двете страни е до 2025 г.

Док Ривърс не остана дълго без отбор след раздялата си с Лос Анджелис Клипърс. 58-годишният специалист е постигнал договорка с Филаделфия, съобщават медиите отвъд океана.

Според информацията, споразумението между двете страни е до 2025 г. Док Ривърс ще замени на поста Брет Браун, с койтo Сиксърс се разделиха преди около месец.

През последните седем години Док Ривърс бе начело на “ножиците”, като изпълняваше и функциите на вицепрезидент по баскетболните операции. Клубът от Ел Ей обаче прекрати отношенията си с него след отпадането от полуфиналите в Западната конференция на НБА от Денвър след 3-4 победи в серията.

В кариерата си досега Док Ривърс работи още с тимове като Орландо и Бостън, който през 2008 г. извежда до златото в най-силното първенство в света. Треньор №1 в лигата през 2000 г. Води тимове в Мача на звездите отвъд океана през 2008 и 2011 г.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани