21.4 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоБългарияДимитър Маринчешки: Важно е да създаваме емоция на хората, която да е...

Димитър Маринчешки: Важно е да създаваме емоция на хората, която да е приятна

Ако продължаваме да работим по този начин, ще има още по-големи успехи, споделя капитанът на Спартак

Подкрепата на публиката е най-важното нещо. Важно е да създаваме емоция на хората, която да е приятна. Специално искам да благодаря на хората от Плевен, които ни подкрепят цяла година. Искам да им кажа, че отвътре ние, играчите, усещаме този наистина позитивен заряд, което ни кара да даваме повече от максимума от себе си. Плевенската публика заслужава да има такъв отбор, заслужава да има успехи, защото е от публиките в България, може би единствено тази на Балкан я конкурира… Смятам, че тази година направихме една основа. Върнахме доста от хората в залата и смятам, че ако продължаваме да работим по този начин, ще има още по-големи успехи„, сподели капитанът на Спартак Димитър Маринчешки по време на днешната пресконференция в Плевен.

Доволни сме от това, което направихме, макар че остана нотка разочарование, че не успяхме да се преборим за третото място. Минахме през възходи и падения, но накрая се събрахме и стигнахме дотук. Смятам, че всеки е удовлетворен от това, което е направил„, допълни крилото.

Вътре в отбора се подкрепяме, говорим си. Получихме тежък шамар на Купата от Левски в Ботевград, малко или много това жегва. Това те кара да си вземеш поуки и да си дадеш сметка кои неща трябва да промениш. В края на сезона отборът се напасна. И треньорите свършиха доста добра работа. Може би и чисто колективно започнахме да изглеждаме още по-добре. Всеки даде максимума от себе си. След контузиите и болестите с помощта на хората и страхотната атмосфера в “Балканстрой” успяхме да направим това“, каза още Димитър Маринчешки.

Самите ние не знаехме как ще се отрази тази пауза, която се получи през май. С изключение на третия мач с Левски, в останалите два двубоя се представихме много добре. Така се получи, че не знаеш кога ще играеш, срещу кого ще играеш и психическата нагласа е объркана. Смятам, че и с тази ситуация се справихме и играхме добре„, бе мнението на баскетболиста на Спартак.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани