11.5 C
София
вторник, април 23, 2024
НачалоБългарияДимитър Димитров пред завръщане в игра

Димитър Димитров пред завръщане в игра

Капитанът на Балкан очаква добра игра от своя тим

Димитър Димитров най-вероятно ще се завърне на терена във финалната серия в НБЛ. Това заяви треньорът на Балкан Петър Златанович по-малко от два дни преди старта на решителните последни битки за трофея в родния елит през 2022/2023.

Очаква се в тази мачове да се включи и Митко Димитров, той вече е в много по-добро състояние. Капитанът на отбора винаги е много важен“, казва Петър Златанович.

За последно Димитър Димитров игра за ботевградчани в първия мач срещу ЦСКА от полуфиналите в НБЛ, който бе преди две седмици. Тогава той остана на паркета 16 минути.

Очаквам добра игра от нашия отбор и да вземем титлата. Говорихме си доста преди края на този сезон, в който имахме подеми, но и спадове. Много е важно, че стигнахме дотук и сега ни предстои последен напън, за да вземем трофея. Аз се чувствам по-добре, вече тренирам с отбора. Надявам се да се включа пълноценно в серията, сподели Димитър Димитров.

През този сезон Димитър Димитров записва средно по 11.2 точки, 5.6 борби и 2.3 асистенции в общо 37 мача на „зелените“ в родния шампионат.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани