3 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългарияДимитър Димитров: Ботевград е моят втори дом

Димитър Димитров: Ботевград е моят втори дом

Много се радвам за града и за хората, допълни щастливият капитан на Балкан

„Със сигурност Ботевград е моят втори дом, това ми е четвърта година и имам две титли. Имал съм и успехи в Европа, както и тук в България, много хубави, но и много трудни моменти. Виждате за какво играем, залата е пълна сега, макар че играхме пред празни трибуни. Много се радвам за града и за хората. Това беше един изключително дълъг и тежък сезон, но завърши по най-добрия начин за нас„, каза щастливият Димитър Димитров, който си прибра една от мрежичките в „Арена Ботевград“ като спомен от шампионската радост на своя Балкан.

Балкан сложи „зелен“ цвят на титлата в НБЛ

Най-трудната ни серия беше срещу Академик, защото дойдохме от Израел след много тежки мачове в Нахария. Мисля, че направихме една огромна крачка като игра в последния месец. Смятам, че спечелихме серията със защита и това е най-силното ни оръжие в тези серии. Ние от първия ден, в който дойдохме тук, си казахме, че имаме една цел – да станем шампиони„, добави капитанът на „зелените“.

„Беше един много дълъг сезон. Нека видим как стоят нещата. Имам нужда от малко почивка. Както казах, тук се чувствам като у дома си, но нека мине малко време„, сподели Димитър Димитров относно бъдещето си.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани