10.9 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоНационални отбориДий Бост сред петимата най-добри по откраднати топки в евроквалификациите

Дий Бост сред петимата най-добри по откраднати топки в евроквалификациите

Гардът попада и в Топ 10 по изиграни минути

След изиграването на мачовете от втория игрови прозорец на европейските квалификации, Дий Бост намира място сред най-добрите в две от индивидуалните класации на ФИБА. Гардът се нарежда на пето място по откраднати топки в пресявките досега.

Американецът с български паспорт прави средно по 2.5 отнети топки на среща, което го поставя в Топ 5. В добавка, Дий Бост е десети по изиграни минути в квалификациите – със средно по 33 минути в четирите срещи, в които взе участие до този момент.

С екипа на България Дий Бост оставя срещу името си средни показатели от 16.3 точки, 4 борби и 5.8 асистенции. Именно той е реализатор №1 на националния ни отбор в евроквалификациите. Дий Бост излезе срещу Гърция в последния двубой от пресявките часове след като загуби близък човек.

Представителният ни тим е с баланс от 1-3 в група H, след като допусна две загуби в Сараево след 49:88 от Босна и Херцеговина и 78:84 след продължение от Гърция. В последния игрови прозорец нашите ще се изправят срещу Латвия на 20 февруари 2021 г., както и срещу босненците два дни по-късно.

България се бори мъжки, но изпусна Гърция в продължение (ВИДЕО)

Категорична Босна и Херцеговина не остави ходове на България (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани