8.9 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоНационални отбориДий Бост: В този отбор знаем, че трябва да сме единни

Дий Бост: В този отбор знаем, че трябва да сме единни

Хубаво е да видим фенове, сподели националът при завръщането на тима ни от Рига

Националният отбор на България се завърна от Рига, след като си осигури място на европейско за първи път от 2011 г. насам. Тимът на Росен Барчовски бе посрещнат на летище София от президента на федерацията Георги Глушков, журналисти, фенове и надпис “10 години стигат, благодарим ви”.

Първи пред микрофоните и камерите застана Дий Бост, който бе сред главните действащи лица при успеха над Латвия с 66:65 преди няколко дни. Той сподели, че със сигурност ще играе на Евробаскет 2022, но не е сигурен за световните квалификации.

Чувствам се добре в България. Радвам се, че победихме и отново съм тук. Много съм щастлив, всички сме щастливи. Мисля, че е хубаво да видим фенове, особено след като се класирахме на европейско, след толкова дълго пътуване и след седмица в хотела. Смятам, че наистина е много хубаво„, сподели Дий Бост.

Най-важното за мен и за останалите бе да се класираме. За тази цел играхме. Мисля, че атмосферата в отбора е добра, липсват ни някои ключови играчи, но в този тим всички знаем, че трябва да сме единни и да побеждаваме. Важното е да сме здрави и когато имаме Везенков и още няколко човека, нещата ще бъдат още по-добри. Казах и преди, ще играя на европейското, но не знам за световните квалификации„, допълни гардът.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани